Liefdevol Grenzen Stellen

Ontdek de kracht van grenzen stellen op een liefdevolle manier

Genieten van de tijd samen met je kindje(s), zonder strijd. De dagen duren soms lang, maar de jaren vliegen voorbij.

Hoe fijn zou het zijn als jij het grootste deel van de tijd kunt genieten van de momenten dat je kindje de wereld aan het ontdekken is, grenzen aan het verkennen is.  

Wij nemen je graag mee in hoe je op een liefdevolle manier een fijne omgeving kunt creëren, zodat jij je geen politieagent, maar juist die liefdevolle ouder voelt.

Welkom bij onze online cursus, waar we je begeleiden bij het creëren van die liefdevolle omgeving voor jou en je kindje. Leer hoe je op een onvoorwaardelijke manier kunt communiceren en grenzen stellen en verdiep die sterke verbinding gebaseerd op begrip en vertrouwen.

Heb jij een kindje onder de 4 jaar die steeds meer de wereld aan het ontdekken is en daarmee ook de grenzen?

Weet je soms niet hoe je die grenzen kunt stellen?

Reageer je soms anders dan je zou willen?

 Wil jij:

– Op een liefdevolle manier je kindje ondersteunen in zijn ontwikkeling?
– Opvoeden zonder straffen en belonen?
– Grenzen stellen op een liefdevolle manier?
– In verbinding blijven met je kindje?
– Die Liefdevolle Ouder voor je kindje zijn?

Begrippen die centraal staan in deze cursus
LIEFDEVOL – ONVOORWAARDELIJK – VERBINDING

 

Waarom Liefdevol Communiceren en Grenzen Stellen?

Liefdevol: Ontdek een benadering van opvoeding vanuit  liefde en begrip. Ontdek hoe je liefdevol communiceert en grenzen stelt, waardoor je de band met je kind versterkt zonder afstand te creëren.

Onvoorwaardelijk: Begrijp het belang van onvoorwaardelijke liefde in de vroege jaren van je kind. Ontdek hoe het stellen van grenzen niet betekent dat je liefde beperkt, maar juist dat je een veilige en liefdevolle basis legt voor de ontwikkeling van je kind.

Verbinding en begrip: Ervaar hoe de verbinding met je kindje zich verdiept door helder en liefdevol te communiceren. Begrijp de behoeften en emoties van je kind, zodat je op een empathische manier kunt reageren en samen kunt groeien.

Vertrouwen: Creëer een omgeving van vertrouwen door op een consistente manier liefdevolle grenzen te stellen. Ontdek hoe dit bijdraagt aan het gevoel van veiligheid van je kind.

Kennis over ontwikkeling: Verdiep je in de wereld van de ontwikkeling van jonge kinderen en ontwikkel realistische verwachtingen. Begrijp de fases van groei en pas je communicatiestijl en grenzen aan op een manier die aansluit bij de unieke behoeften van je kind.

Onderwerpen die besproken worden:

Module 1: De Basis van jouw ouderschap
Module 2: De Ontwikkeling
Module 3: Ongewenst Gedrag
Module 4: Liefdevol Communiceren
Module 5: Liefdevol Grenzen Stellen

 

WAT KRIJG JE?

Inzichtelijke Modules: Stapsgewijze begeleiding door modules die je helpen bij het begrijpen en toepassen van liefdevolle communicatie en grenzen stellen. Door middel van video’s en uitgeschreven samenvattingen.

Praktische Oefeningen: Oefeningen speciaal ontworpen voor ouders van jonge kinderen, zodat je meer inzicht krijgt in wat jij en je kind nou echt nodig hebben. En zodat je de geleerde principes direct kunt integreren in je dagelijks leven.

Persoonlijke Begeleiding: Esther (Pedagoog & Ouderschapscoach) ondersteunt je via de mail graag bij al je vragen en uitdagingen waar je tegen aan loopt.

In je eigen tempo op momenten dat het jou uitkomt de cursus volgen.

Toegang: Je krijgt levenslang toegang tot de online leeromgeving.

Werkboek: Een online werkboek (70+ pagina’s) met oefeningen en uitleg

Video’s: Ongeveer 4 uur aan beeldmateriaal waarin wij kennis, inzichten, handvatten en tools met je delen over liefdevol ouderschap.

Jouw investering:  97,-

Ontdek de magie van liefdevol ouderschap waarin je op een bewuste en respectvolle manier communiceert en grenzen stelt. Investeer vandaag in de liefdevolle ontwikkeling van jezelf en je kind.

Wat maakt deze cursus uniek?

  • Je krijgt waardevolle informatie over de ontwikkeling van je kindje, wat mag je verwachten?

  • Geen adviezen die tegen je oudergevoel ingaan

  • Feitelijke informatie waarmee je zelf kunt gaan ontdekken wat het beste bij jou en je kindje past

  • Begrippen die centraal staan zijn liefdevol, verbindend en onvoorwaardelijk

  • Je gaat voor jezelf (en partner) een beeld vormen van de basis van jullie ouderschap, zodat je weet waarom je dingen zo doet of zou willen doen

  • Bruikbare inzichten om op een liefdevolle manier grenzen te stellen

  • Handvatten om uit een negatieve spiraal te komen en op een fijne manier te communiceren met je kindje

Dit allemaal om zo met meer vertrouwen en rust in het ouderschap te staan.

Review over ‘Liefdevol Grenzen Stellen’ 

” Tot nu toe ervaar ik de cursus als heel informatief, waardevol, praktisch maar ook diepgaand. Het is wel echt super interessant om theorie te horen over waarom kinderen doen wat ze doen en om je ‘moedergevoel’ ermee te onderbouwen. Heel vaak voel je wel iets bijv. weerstand om baby te laten huilen maar hiet zit ook echt theorie achter. Leuk om dat via de cursus mee te krijgen!”.
-A.